Prijavite se za UN Peace Posters takmičenje 2020!

Artvive je raspisao konkurs za UN Peace Posters takmičenje za sve zainteresovane umjetnike širom svijeta koji žele da putem postera predstave značaj mira i bezbjednosti.
OBLAST:
Mir, politika, umjetnost.

OPIS
Ujedinjene nacije ove godine slave 75. godišnjicu. Kako bi obilježili ovu posebnu priliku, UN-ovo odjeljenje za politička i mirovna pitanja (DPPA) i Artivive objavljuju poziv umjetnicima da izrade plakate o stvaranju mira i izgradnji mira, koji takođe koriste tehnologiju proširene stvarnosti. Vodeće teme su „Budući mir“, „Okupljanje onih koji su se borili“ i „Stvaranje mosta preko naroda u zonama sukoba“. Umjetnici se pozivaju da interpretiraju i predstave svoje viđenje šta znači mir, na osnovu istorije akcija UN-a.
USLOVI
Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati širom svijeta. Od saradnika se traži da podnesu A2 poster (420 k 594 mm / 16,5 ”k 23,4”) animirani pomoću interfejsa proširene stvarnosti Artivive. Do dva (2) umjetnička djela mogu se podnijeti po umjetniku. Dozvoljene su i grupne prijave više umjetnika ili kolektiva.
NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati na sljedećem linku https://artivive.com/register-artists/
ROK ZA PRIJAVU:
31. jul 2020. godine
Detaljnije: www.artivive.com