Prijavite se za vebinare Upskilling Akademije

PwC (PricewaterhouseCoopers) Montenegro poziva sve zainteresovane da se prijave za vebinare u okviru Upskilling Akademije.

OBLAST: više oblasti

OPIS: Vjerujući da je ulaganje u ljude od fundamentalnog značaja, PwC ističe zadovoljstvo njihovoj posvećenosti usavršavanja njihovih zaposlenih i pokazuju uzbuđenost što dijeljenjem njihove stručnosti ubrzaju put ka vašem usavršavanju. Tim povodom Upskilling Akademija nudi niz besplatnih kurseva za studente i nedavno diplomirane studente iz Evrope.

Predvođeni profesionalcima iz PwC-a, vebinari pružaju mogućnost upoznavanja njihove zajednice, upoznavanja načina učenja u PwC-u kao i da sami učesnici vebinara unaprijede svoje vještine. Za svakog učesnika će nakon završetka vebinara biti obezbijeđeni sertifikati o učešću. Četirii vebinara u okviru ove akademije organizovaće se 17. maja, 23. maja, 31. maja i 7. juna. Prvi vebinar biće opredijeljen za učenje o vještinama u tehnologiji, drugi vebinar je rezervisan za bezbjednost, dok će se treći vebinar ticati poljoprivrede. Na četvrtom vebinaru učesnici će više govoriti o uticaju COVID-19 virusa.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://jobs-cee.pwc.com/ce/en/upskilling-academy

ROK ZA PRIJAVU: 17.05.2023.

Detaljnije na: https://jobs-cee.pwc.com/ce/en/upskilling-academy

Preuzeto sa: mladiinfo.me

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi