Prijavite se za volontiranje u ŠkArt BOX

ŠkArt Box poziva sve zainteresovane da se prijave na javni poziv za volontere koji žele da doprinesu kulturnoj i umjetničkoj sceni Tivta. Volonteri će biti podijeljeni u dva tima: tehnički (15+) kao i kreativni (17+) tim.

 

OBLAST:

volontiranje

OPIS

ŠkArtov BOX za izlaganje predstavlja program osnaživanja nezavisne i alternativne kulturne scene na području Tivta ali i područja Boke Kotorske koji se sastoji iz instalacije modularne konstrukcije u formi kocke ili pravougaonika koji će po uzoru na poznati blek boks iz pozorišta ili vajt boks iz galerija postati efemerni jednokratni prostor za javne kulturne i umjetničke događaje. Box prvobitno služi kao održivi primjer scenografske kulise za potrebe izvođenja performansa, zatim i kao primjer dobre izlagačke i izvođačke prakse organizovane od strane udruženja u gradu, te primjer održivosti jer će se koristiti i nakon završetka projekta za potrebe organizacije. Projektom će se osnažiti i predstaviti svoj rad ne samo umjetnički autorski tim Škart-a, već i rad polaznika Škole glume koju vodi ovo udruženje, kao i lokalni stvaraoci u oblasti kulture, umjetnici ali i preduzetnici, a posebno žene. Projekat nastoji da oživi prostore i niše grada jedinstvenim alternativnim i angažovanim sadržajima i doprinose ŠkArtovom nastojanju da Tivat postane regionalni centar urbane i alternativne kulture.

Projekat je podržan od strane Opštine Tivat kroz konkurs za raspodjelu sredstava za nevladine organizacije za 2022.

USLOVI 

Mogu se prijaviti svi zainteresovani koji imaju 15 ili više godina.

NAČIN PRIJAVE 

Kako biste se prijavili potrebno je u prijavi navesti ime, prezime, godine i razlog interesovanja za ovaj angažman i poslati na e-mail skart.udruzenje@gmail.com sa naznakom ,,skart pojačanje-tehnički/kreativni tim”.

ROK ZA PRIJAVU: 

1.08.2022. godine

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi