Prijavite za međunarodnu stipendiju za žene

OBLAST: Međunarodna stipendija za žene
OPIS: Na univerzitetima u Sjedinjenim Državama (SAD), ISV će biti dodijeljen ženama za redovno istraživanje ili studiranje. Međunarodna stipendija za žene (ISV) postoji od 1988. godine. Na priznatim kanadskim ili američkim institutima, oba diplomca, kao i postdiplomsko obrazovanje, podržani su u okviru ove stipendije koju sponzoriše SheBegan Women’s Magazine.Podrška za cjelokupno finansiranje obrazovanja nude se ženama iz svih zemalja osim Irana za studiranje na američkim univerzitetima i izuzeće za žene, to su članice ISV institucije.
USLOVI
Podnosioci zahjteva za stipendiju za ISV treba da ispune sledeće norme da bi stekli pravo na međunarodnu stipendiju:Osim Irana, sponzorstvo ISV-a dostupno je ženama iz bilo koje druge zemlje.Starosna dob za studijske programe zavisi od univerzitetskih zahtjeva.Imati obrazovnu ocjenu (stečenu u inostranstvu ili u SAD-u) koja je ekvivalentna diplomiranom fakultetu u SAD-u za prijavu na master program, diplomu ekvivalentnu master-u u SAD-u za prijavu na doktorski program ili važeću doktorska diploma za prijavu na postdoktorsko radno mjesto.Obavezana da se posveti planiranom obrazovnom planu, ako je odabrana. Pismo o obavezi kandidat mora potpisati po dobijanju ISV stipendije.Kompetentnost za engleski jezik.
NAČIN PRIJAVE
Kandidatkinje se mogu prijaviti tako što će ispuniti aplikacionu formu na sledećem linku:https://shebegan.com/application-submission/
ROK ZA PRIJAVU: 28.12.2020. godine
Detaljnije na linku:https://shebegan.com/isw/
(mladiinfo.me)