Pripremni kursevi programiranja za 1.godinu fakulteta

U oktobru krećeš na 1. godinu tehničkog fakulteta? Na fakultetu ćeš imati programerske predmete?

 

Encode i ASuBiH su za tebe pripremili idealnu priliku da se pripremiš za 1. godinu fakulteta i prve ispite dočekaš spremno. 

 

U toku su prijave za pripremne kurseve iz programiranja za 1. godinu fakulteta. Cilj kurseva jeste pružiti podršku budućim studentima tehničkih fakulteta da lakše prebrode prelazni period iz srednje škole na fakultet, te da spremno dočekaju prve ispite i provjere znanja na fakultetu. 

 

Kursevi se održavaju online, te lokacija nije ograničavajući faktor i časove možete pratiti sa bilo koje lokacije. Poželjno je da se nastava prati sa laptopa/računara kako biste mogli programirati i praktično raditi. Za programiranje posebno vrijedi da bez praktičnog dijela zaista nema usvajanja znanja. 

 

Encode u ponudi ima kurseve iz sljedećih programskih jezika: C, C++ i Python, shodno tome koji jezik ćete učiti na prvom semestru na fakultetu. Svaki kurs se sastoji od 16h praktične nastave koja se održava online. Uz samu nastavu u toku trajanja kursa imate i direktan pristup predavaču kroz chat i možete pitati sve što vas zanima i što vam ne bude jasno tokom samostalnog vježbanja 

 

Cijena kursa je 400,00 KM. Prvih 10 prijava ostvaruje pravo na akcijsku cijenu od 199,00 KM. Ukoliko ste član ASuBiH-a za vas vrijedi poseban popust i cijena kursa je 150,00 KM. Jedino što je potrebno jeste da u formu za prijavu u polje za promo kod upišete “ASuBiH”. Moguća je i uplata u dvije rate.

 

Prijava za kurs se vrši popunjavanjem forme koja se nalazi u opisu Encode instagram profila

 

 Iskoristite priliku da razvijete svoje vještine i postignete izvrsne rezultate na fakultetu!

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“