PRODUŽEN ROK POZIVA ZA UČEŠĆE U LJETNOJ ŠKOLI URBANE MOBILNOSTI

Namijenjena je studentima svih odsjeka, fakulteta i univerziteta u Bosni i Hercegovini, no studenti saobraćajnih struka, prostornog planiranja, arhitekture, geografije i sociologije imaće prednost pri prijavljivanju. Prethodno skustvo u polju urbane mobilnosti nije potrebno.

Učesnike očekuju projekcije filmova, predavanja na teme javnog prevoza, multimodalnosti, zagovaranja u polju urbane mobilnosti, praktičnih izazova projektovanja biciklističke infrastrukture, posjete lokacijama, praktičan rad u grupama i slično.

Troškove puta snose organizatori na način refundacije troškova učesnicima. Materijali za rad, smještaj, hrana i osvježenje u toku Ljetne škole obezbjeđeni su od strane organizatora.

Registracija učešća vrši se putem ovog linka, a rok za registraciju (PRODUŽEN) je do 30. juna 2023. do 23.59 časova, ili do popunjavanja kapaciteta (20 učesnika). Učesnici će dobiti potvrdu o učešću u sedmici po završetku perioda za prijavu, odnosno po popunjavanju kapaciteta.

Tačne lokacije održavanja konferencije, kao i detaljna agenda, biće dostavljeni u što skorijem roku učesnicima kojima bude potvrđeno učešće.

Za dodatne informacije, možete se obratiti putem mejla na:

dragan.kabic@czzs.org

igor.uletilovic@czzs.org

Projekat CLIMASUM bavi se pitanjima budućnosti mobilnosti u kontekstu održivosti, participativnog pristupa i prioritetnih strategija za budućnost Evrope, kroz pametno, održivo i inovativno planiranje mobilnosti u Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Ovaj projekat dio je Evropske klimatske inicijative (EUKI).

 

Preuzeto sa: czzs.org

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“