Radio Kameleon projektom BigBang nastavlja sa pozitivnim pričama: Slavimo mlade, perspektivne, uspješne lidere svojih zajednica!

BIGBANG 2023 #herojigeneracije je platforma koja već tri godine prepoznaje i slavi nove lidere među mladima, predstavlja i ističe inspirativne zvijezde iz naše sredine.

Tu smo da zajedno slavimo uspjehe i mlade ljude koji su zaslužili priznanja i pohvale te zahvalnost svih nas što u eter, pored bezbroj negativnih tema i pesimizma koji nerijetko zavlada u našem društvu, mi i dalje imamo čemu da se radujemo – a to su upravo nove generacije!

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave se vrše online na web stranici BIG BANG.

Ispunite prijavni obrazac, nakon čega ulazite u nominaciju za odabir ovogodišnjih kandidata za BigBang priznanje. Kategorije u koje se možete prijaviti ili prijaviti nekoga su: 

  1. Ekologija,
  2. Građanski aktivizam,
  3. Inovacije,
  4. Sport,
  5. Muzika,
  6. Umjetnost i kultura,
  7. Mediji i medijski uticaj,
  8. Evropski put,
  9. Poduzetništvo i startup,
  10. Nauka i obrazovanje.

Neki od dosadašnjih dobitnika/ca priznanja Big Bang challenge su Bakir Memišević, Tahir Žustra, Nefisa Berberović, Feđa Zahirović, Kenan Suljić, Hazim Hadžić i mnogi drugi.

 

Preuzeto sa: radiokameleon.ba

 

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“