Radionica: Bing AI Chat

Odbrojavanje je počelo i jedva čekamo da se družimo sa vama na 6. Level Up radionici koju organizuje EESTEC LC Banja Luka! ????

 

???? Da li ste se ikada pitali kako vam alati vještačke inteligencije mogu pomoći u razvoju i svakodnevnim zadacima? Želite li naučiti kako koristiti Bing AI Chat za generisanje koda za vas? Ako je odgovor da, onda je ova sesija upravo za vas!

 

???? U ovoj sesiji ćete otkriti kako Bing AI može poboljšati vaše vještine razvoja i produktivnost. Naučićete osnove ovog alata i kako može uticati na vaš rad u kratkom vremenskom periodu. Takođe ćete vidjeti kako optimizovati svoje promptove i upite da biste dobili najbolje rezultate od Bing AI Chat-a. Bez obzira na vaš nivo vještina, naučiti ćete nešto korisno i zanimljivo. Istražite moć Bing AI chata!

 

???? Jelena Miodragović je MEng(IT) i softver developer sa fokusom na FrontEnd tehnologijama, posebno na React-u. Ona je regionalni govornik i bivši Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Veoma je aktivna u IT zajednici kao ko-lider BLbit User Group u Banjoj Luci i ko-organizator IT konferencije INIT. Jednostavno, tech devojka!

???? Radionica se održava 17.5. (srijeda), sa početkom u 13:00h u sali 1108 na Elektrotehničkom fakultetu.

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi