Radionica o razvoju poslovnih i poduzetničkih vještina kod mladih

Pozivaju se svi zainteresovani mladi i oni koji imaju ideju za pokretanje biznisa, ali ne znaju kako da je implementiraju (dobi od 18 do 30 godina) da se prijave na radionicu o razvoju poslovnih i poduzetničkih vještina kod mladih.

Ova aktivnost je rezultat projekta ”Dare to change”, koji se realizuje u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), projekta kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a finansira Austrijska razvojna saradnja.

Kandidati će imati priliku da nauče: osnove poduzetništva, razvoj malih preduzeća, pregovaranje sa bankama i finansijskim institucijama, osnove marketinga, analizu/istraživanje tržišta, osnove knjigovodstva.

Rok za prijavu je 20.12., a učesnici će već 22.12. biti obavješteni o rezultatima selekcije.

Radionica će se održati 24.12. s početkom u 12:00h i trajat će do 17:00. Mjesto održavanja radionice je Centar za mlade Zenica, Jalijski put br. 5.

Prijaviti se možete ovdje

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.