Regionalni Inovacioni Forum 1. jula na Zlatiboru – Otvoren poziv za učešće na B2B susretima i radionicama

Kao dio međunarodne konferencije CNN TECH 2021 u hotelu Mona, na Zlatiboru 1. jula biće održan i Regionalni Inovacioni Forum, u koorganizaciji sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN). Forum će imati dva segmenta, poslovne susrete (B2B i B2R meetings) i radionice, saopštava Razvojna agencija Srbije.

Razvojna agencija Srbije, kao jedan od koorganizatora događaja, poziva sve zainteresovane da se prijave i besplatno učestvuju na radionicama, kao i na B2B i B2R sastancima. Prijave su moguće registracijom i izradom profila na linku: http://ecf22.talkb2b.net/.
U segmentu koji je posvećen radionicama predavači će biti pomoćnik Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Saša Lazović koji će govoriti na temu “Pravci razvoja saradnje nauke i privrede”, savjetnici za podršku MSP Tanja Končarević i Olja Pavlović iz Razvojne agencija Srbije (RAS), koje će govoriti na temu “Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća”, koordinator TTF programa Mlađan Stojanović (Fond za inovacionu delatnost), čija će tema biti “Instrumenti za podršku istraživanju i inovacijama”, kao i samostalni savjetnik za programe i fondove EU Biljana Glišić iz Privredne komore Srbije (PKS), koja će govoriti na temu “Horizon Europe”.
Organizator foruma je Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu ICMF (u okviru Evropske Mreže Preduzetništva) i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu MFBG, dok su koorganizatori događaja Razvojna agencija Srbije, Univerzitet sv. Ćilira i Metodija, Privredna komora Republike Srpske, Razvojna agencija Republike Srpske, Univerzitet Crne Gore – Mašinski fakultet i Univerzitet u Istočnom Sarajevu.
Značajan doprinos u organizaciji ovog skupa dali su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, firma 3D Republika, firma Shimadzu i IMW Institut.
Više informacija o Forumu i konferenciji možete pronaći OVDJE.
(ba.ekapija.com)

Posljednji postovi