Revija animiranog filma

Revija animiranog filma u saradnji sa Društvom animacije u Republici Srpskoj DARES

29.06. u 21:00h

“Društvo animacije u Republici Srpskoj – DARES” je strukovno udruženje profesionalaca i simpatizera iz oblasti animacije. Udruženje promoviše i podržava rast industrije animacije pružajući prilike za učenje, umrežavanje i predstavljanje rada. Programi, radionice i događaji u organizaciji DARES imaju za cilj podsticanje saradnje, kreativnosti i inovativnosti.

Jedne od aktivnosti Udruženja su i revije animiranog filma, koje će vam pružiti uvid u najnovija ostvarenja svjetske animacije. Pridružite nam se u uzbudljivoj ekspediciji, u kojoj moć animacije zauzima središnje mjesto na pozornici, osvjetljavajući ljepotu ljudske mašte. Neka vaša čula uzlete na ovoj animiranoj odiseji, slaveći umjetnost pripovijedanja kroz magiju pokreta. Dobrodošli na DARES Reviju animiranog filma!

Revija animiranog filma će biti održana na otvorenom. Ulaz na sve projekcije je besplatan za članove DKC Incel. Događaj je namijenjen u edukativne svrhe, a u sklopu serije edukativnih aktivnosti orijentisanih ka mladima.

 

Preuzeto sa: mladibl.com

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“