Samsung-ovo novo TV pakovanje pretvara se u kartonske kućice za mačke

Univerzum je ispunjen misterijama na koje vjerovatno nikada nećemo odgovoriti. Na primjer, koja je stvarna korist od Stonehengea? Kako Simpsonovi nastavljaju uprkos smanjenom kvalitetu?

Ipak, pitanje koje je zagonetka, a opet zabavlja u jednakoj količini, glasi: “Zašto mačke tako obožavaju kartonske kutije?” Iako Samsung možda neće moći da odgovori na to pitanje, sigurno će dati svoj doprinos u pomaganju mačkama da se zabave, posebno ako su njihovi vlasnici nedavno kupili novi televizor.

Pakovanje televizora, koje dolazi u valovitom kartonu, može se ponovo iskoristiti nakon što uređaj ne bude upakovan u kutiju. Zahvaljujući dizajnu tačkastih matrica, lako ćete ih saviti i isjeći u zgodne komade namještaja, uključujući kantu za knjige i kuću za svoju mačku: što je očigledno najvažnije.

Čak dolaze i sa uputstvom za upotrebu, tako da ne morate provoditi sate da se brkate okolo sa raznim panelima i ljepljivim prstima. Jednom kada je vaš televizor postavljen i vaša mačka ima prigodnu novu kuću, jedino što treba da vas brine jeste da li će je rastrgati, jer nikad se ne zna  na šta su spremne ove male, simpatične i lukave životinje..