Sarajevo: Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH “otvara svoja vrata”, posao možete dobiti odmah

Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, otvara svoja vrata u Sarajevu za sve one koji žele zaviriti unutar nje i okušati svoje sposobnosti.

Teleperformance ima ukupno 460 ureda u više od 80 zemalja te više od 420.000 uposlenika u svijetu, a već uspješno posluje i u našoj zemlji, tačnije u Sarajevu i Tuzli, gdje je u nakon otvaranja ureda u protekle tri godine zaposleno preko 900 uposlenika.

Na dane 25. i 26. januara (srijeda i četvrtak), kompanija organizuje dane otvorenih vrata u svom uredu u Sarajevu u ulici Paromlinska 56 u periodu od 9 do 18 sati, nudeći priliku da upoznate Teleperformance, obavite razgovor, a ako vaš njemački bude na odgovarajućem nivou, dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta.

Dobrim vijestima tu nije kraj. Sve kandidate koji se zaposle u januaru na projektu SKY Outbound, očekuje bonus dobrodošlice od 500KM.

Teleperformance BiH trenutno je u potrazi za preko 50 agenata u korisničkoj podršci za neke od svojih najvećih svjetskih klijenata. Svi zainteresovani imaju mogučnost rada iz ureda ili od kuće. Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Sarajevu i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Šta nudi Teleperformance?

Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance BiH izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac. Teleperformance BiH je tri godine za redom najpoželjniji poslodavac u BPO Sektoru u BiH prema istraživanju portala MojPosao.ba. Također je dvije godine zaredom dobitnik svjetski prizantog certifikata Great Place To Work koji mjeri zadovoljstvo zaposlenih u kompaniji.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

“Želimo nastaviti biti najbolji poslodavac u Bosni i Hercegovini i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke s našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega, sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 900 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH”, poručili su iz kompanije.

-klix.ba

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“