Škola John Galt (BiH, 2023)

Ayn Rand Center Europe i Udruženje građana Multi Vas pozivaju da se prijavite na John Galt školu!

Škola John Galt je uvodni kurs o filozofiji objektivizma sa misijom da pomogne polaznicima da razumiju stvarnost, ostvare svoj puni potencijal i žive sretne i ispunjene živote. Kurs će vas voditi kroz objektivističke ideje i književno djelo Ayn Rand tokom osam sedmica, u okviru kojih ćete imati priliku da učite od renomiranih lokalnih i međunarodnih stručnjaka iz oblasti objektivizma.

Program obuhvata osam online predavanja kao i kreativne sesije u periodu april-juni, a svi polaznici John Galt škole  će imati na raspolaganju stručnu literaturu, materijale, preporuku za učešće na značajnim konferencijama u Evropi i SAD, kao i certifikat o uspješnom pohađanju.

Ukoliko želite biti dio programa, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac. Broj učesnika je ograničen i samo najbolji kandidati će biti pozvani na intervju, stoga dajte sve od sebe osigurate svoje mjesto!

Poziv je otvoren do 8.aprila, sretno!

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi