Startup studio Sarajevo – Prijavi se na trening i saznaj kako prodati proizvod dobrom komunikacijom

Baviš se prodajom ili učestvuješ u procesu prodaje? Želiš učiniti nešto više za svoj poslovni uspjeh? Pitaš se koja je tajna uspješne prodaje? Na pravom si mjestu!
U četvrtak 5.11.2020. godine u 18 sati, Startup studio Sarajevo te poziva da dođeš na fantastičan trening o prodaji i prodajnoj komunikaciiji sa Nedžadom Đulovićem: “Kako prodati proizvod dobrom komunikacijom?”.

Nedžad Đulović, osnivač agencije za edukaciju i savjetovanje Self Improvement ujedno i certificirani trener prodaje, a stručno znanje sticao je na Cambridge Business Academy – smjer marketing i menadžment te akademiji ASSE INTERNACIONAL – Adizes Education menadžment. Svoje znanje je ovjerio dugogodišnjim iskustvom direktno u prodaji, mentorstvu, marketing-u i coaching-u. Klijente razumije jer s njima komunicira i u skladu s tim dijeli stečena znanja i iskustva. Uvjeren je da je procjena karaktera ličnosti, u ovom slučaju vaših kupaca, izuzetno važna te je tome posvetio cijeli jedan modul treninga.
Trening je namjenjen osobama različitog profila i funkcija, koje se bave prodajom, učestvuju u istoj, kao i osobama koje se bave uslužnom komunikacijom. Na njemu ćeš, kroz četiri modula moći naučiti kako usavršiti i dopuniti znanja iz oblasti prodajnih i komunikacijskih vještina, kako savladati metode Cross selling-a i Up selling-a (poznato kao vezana prodaja), te naučiti šta je AIDA koncept (prodajni lijevak), DISC analiza (procjena i pristup različitim tipovima ličnosti, prihvatanje i savladavanje prigovora, konfliktnih situacija…), SPIN tehnika (postavljanje efikasnih i efektivnih pitanja) i još mnogo drugih stvari koje će ti biti od koristi u daljem razvijanju svog biznisa.
Osiguraj svoje mjesto na treningu tako što ćeš se prijaviti OVDJE do 4.11.2020 godine u 23:59 sati.
Požuri jer je broj mjesta ograničen!
Lokacija ti je već dobro poznata – 📍 Ulica Maršala Tita 54/II. Za sve ostale informacije slobodno kontaktiraj 📧 sarajevo@startupstudio.ba ili ☎️ 061 929 933.
Vidimo se na treningu!
(hocu.ba)