Stolac Diaspora Business Sessions

Kompanija “SEE Real Estate Solutions BH” u saradnji sa partnerima u zajednici organizira panel diskusiju Stolac Diaspora Business Sessions. Na diskusiji će se razgovarati o perspektivama ulaganja dijaspore/iseljeništva na području šire regije Stoca, kao i prilikama koje se nude kroz saradnju sa USAID projektom “Diaspora Invest”.

 

Program je dijelom aktivnosti “Buđenje Stoca” – u okviru kojeg ćemo podržati niz kulturnih i sportskih manifestacija koje organiziraju udruženja/udruge i neformalne grupe sa područja Stoca.

 

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da okupimo predstavnike kompanija iz zajednice, razgovarati o tome gdje zajednica vidi ulogu naše kompanije “SEE Real Estate Solutions BiH” u Stocu i kako da učinimo iskorak kako bi investicije i razvoj bile ključne teme po kojima će Stolac u budućnosti biti prepoznatljiv.

 

Izuzetno smo zahvalni na dosadašnjoj saradnji sa jedinicom lokalne samouprave i javnim ustanovama u ovom kraju, ali i sa svim ljudima dobre volje koji zajedno šalju neke lijepe i ohrabrujuće priče iz Stoca. Ovaj skup poduzetnika i članova društvene zajednice zainteresovanih za perspektivu mobilizacije kapitala dijaspore je još jedan važan korak za Stolac”, kazali su iz Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini.

 

Ukoliko ste zaintresovani za dogaaj registrujete se na linku.

 

Nakon razgovora zakazanog za 2.6. (petak) od 16:00h do 18:00h sati (lokaciju ćemo Vam potvrditi po prijavi), svakako nam se pridružite i na poslovnoj večeri koju ćemo realizirati u saradnji sa udrugom “Pjana brda”.

 

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da direktno kontaktirate (alicehic@reis.partners; 00 387 61 339 396).

akta.ba

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi