Studentice razvile INEQO proizvod za brz i zdrav način podizanja imuniteta (VIDEO)

INEQO proizvod ima ulogu brzog, zdravog i efikasnog načina podizanja imuniteta.
Ivana Raus, Iva Maglica i Ivona Vlaho, studentice Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru osmislile su INEQO proizvod koji ima ulogu brzog, zdravog i efikasnog načina podizanja imuniteta. U emisiji SUM SOVA o proizvodu su razgovarale Maglica i Raus s urednicom emisije Emili Ibrulj.

Raus je istaknula kako je INEQO napitak na bazi aronije, đumbira i lumuna. „Aronija je jedna od najzdravijih biljaka te se zadnjih godina dosta koristi. Limun je sinonim za vitamin C, a đumbir je poznat da ublažuje bolove gripe i prehlade te su ta tri sastojka bogata vitaminima“, objasnila je Raus.
INEQO se koristi kao jednokratna doza te je dovoljan za trodnevnu količinu vitamina za organizam.
Maglica je kazala kako je okus oštar, jak i ljut i namijenjen je da “protrese” čovjekov organizam.
 – Nije obični sokić pa se nekima neće ni svidjeti, ali je izuzetno zdrav, a poznato je da zdrave stvari nisu ukusne, kroz smijeh govori Maglica.
Studentice su kazale da su znanje stečeno na Agronomskom i prehrambeno-tehnološkom fakultetu SUM-a primijenile kako bi došle do INEQO proizvoda te da su im profesori susretljivi i da su puno naučili od njih.
 – Oko tisuću proizvoda napravimo na mjesečnoj razini, a mogu se naručiti i online na stranici Zvjezdana plantaža te putem Instagrama i Facbooka, a cijena jednog INEQO proizvoda je tri konvertibilne marke, kazala je Raus.
(studomat.ba)