Suad Kaknjo se kandiduje za gradsko vijeće zbog udobnijih stolica za spavanje #SJAŠITE

Suad Kaknjo je odlučio da promijeni poziciju. Dobro obaviješteni izvori kažu da je razlog ovome što su stolice u zeničkom gradskom vijeću udobnije od onih u Federalnom parlamentu.
Zastupnik SDA Suad Kaknjo zaspao tokom online sjednice Parlamenta ...
“Ja sam na političkoj sceni već nekoliko decenija i moj rad nikada nije uspio doći do izražaja. Nema veze da li sam nešto radio bitno u momentu obnašanja određene pozicije ili nisam radio uopće, to niko nije primijetio. Slučajno sam na jednoj online sjednici zaspao i od tada sam postao internet senzacija. Zezaju me ovi moji unutar stranke da sam postao popularniji od Bakira Izetbegovića”, govori duhoviti Suad Kaknjo.
Kaknjo je odlučio da se ove godine kandiduje za gradsko vijeće Zenice, obzirom da u prostorijama vijeća se nalaze možda i najudobnije stolice za spavanje.
“Iako je to lokalni nivo, te stolice su zaista vrhunskog kvaliteta. Ne bih je mijenjao za stolicu u Predsjedništvu, nema tih para. S obzirom na to da me spavanje u neku ruku profilisalo na političkom nebu, dužan sam da svoju tradiciju nastavim. Kandidovat ću se za gradsko vijeće i nadam se da ću proći. Realno lak posao a parali, dođem, tuspasim se, legnem, odspavam i gotovo, idem kući. Ljepota od života! A još ulazim malo u godine i pravo mi je bitno da su stolice udobne i da ne štete išijasu s kojim već kuburim godinama”, dodao je Kaknjo.
Suad Kaknjo također planira da se izbori za dodatni budžet, od kojeg bi se finansirala kupovina kreveta za maratonske sjednice, kako ne bi morali pratiti na stolicama.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi