Sudjelujte u dokumentarcu “Humans of Erasmus”.

Bok tamo! Ako ste ikada išli na Erasmus+ razmjenu kao student ili (ne)nastavno osoblje, ovo je ✨VAŠ ZNAK✨ za sudjelovanje u dokumentarcu “Ljudi Erasmus+”!

 Kroz ovaj WBAA projekt želimo čuti VAŠU jedinstvenu priču i prikazati do 15 osobnih iskustava Erasmus+ alumnija iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore. Vaše će iskustvo biti zabilježeno putem fotografija i videa te promovirano u dokumentarcu i brošuri koju izrađujemo!

 Dijeleći svoje iskustvo, možete inspirirati buduće generacije i informirati šire društvo o prednostima Erasmus+ razmjena. Osim toga, imat ćete priliku promovirati svoje sveučilište i grad kao fantastično odredište za buduće stipendiste.

 Tim “Humans of Erasmus+” posjetit će svaku od spomenutih zemalja kako bi obavio intervjue, fotografirao i snimio snimke. Datume i lokacije možete provjeriti na navedenoj poveznici. Ako vaš grad nije naveden, ne brinite, potrudit ćemo se posjetiti i vas.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prijeđite na poveznicu ispod i prijavite se sada! Link:

https://forms.gle/7gFutEKNkrTxPYfQ7

Ne ustručavajte se javiti ako imate pitanja!

Hocu.ba

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi