Susret “Povjerenje i kohezija kao javno dobro: uloga lokalne uprave”

Susret “Povjerenje i kohezija kao javno dobro: uloga lokalne uprave” koji će okupiti grado/načelnike/ce 24 bosanskohercegovačke općine/grada kao i predstavnike/ce Europske unije u BiH (EU), Ujedinjenih naroda u BiH (UN), Organizacije za europsku sigurnost i saradnju (OSCE), Misije u BiH i Vijeća Europe – Ured u Sarajevu održat će se u petak, 14. srpnja u Jablanici s početkom u 14:00 sati u hotelu Jablanica.

Izjave za medije su upriličene ispred konferencijske sale od 13:45 – 14:00 sati. Medijima će se obratiti Johann Sattler, šef Delegacije Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH, Dr. Ingrid Macdonald, rezidentna koordinatorica UN-a u BiH, veleposlanik Brian Aggeler, šef Misije OSCE u BiH, Bojana Urumova, Šefica ureda Vijeća Europe u Sarajevu i Damir Šabanović, načelnik općine Jablanica.

VRIJEME
14. 07. 2023. u 13:45
14. 07. 2023. u 20:00
LOKACIJA
Jablanica
Preuzeto sa: bljesak.info
„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi