Trening Mobilizacija resursa

Cilj treninga Mobilizacija resursa jeste unapređenje znanja i vještina ljudskih potencijala koji su direktno ili indirektno povezani sa aktivnostima na prikupljanju sredstava. Također, doprinosi jačanju općeg znanja iz ove oblasti, boljem razumijevanju procesa i metoda prikupljanja sredstava, kao i unapređenju odnosa prema različitim donatorima i izvorima finansiranja.

Trening je namijenjen osobama iz partnerskih organizacija koje sarađuju na programima Snaga lokalnog (USAID/LWCDA), Programu podrške zaštiti ljudskih prava (USAID/INSPIRE) ili drugim USAID programima u Bosni i Hercegovini.

Trening će se održati u Tesliću u periodu od 11.4. (12.30 sati) do 13.4.2023.g. (13.30 sati). Organizator snosi troškove radnih materijala, ishrane, smještaja, te putnih troškova koji se refundiraju isključivo organizaciji koju učesnik/ca predstavljaju tokom trajanja treninga.

Više informacija i link za prijavu na: mladi.org

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi