Tuzla: “Skate Session – Trg Slobode”

Projekat “No Hate, Just Skate” se nastavlja sa trećim događajem i to 28.8.2020. od 17h Skate Session TRG SLOBODE sa ciljem promocije Skateboardinga kao Olimpijskog sporta i bitnog dijela urbane kulture mladih!!!

Projekat zajednički vode “SALT” skateboarding crew i Udruženje “Tuzla Live”. Ovo je promotivni događaj za sve skateborading discipline: scooter, inline, rolšule, BMX … pozivamo sve skateborading ljubitelje i entuzijaste: djecu, mlade, a i one starije.
U Petak 28.8.2020. od 17h održati će se događaj “Skate Session – Trg Slobode” organizovan od strane “SALT” skateboarding crew-a uz usku saradnju sa Udruženjem “Tuzla Live”.

Mlade djevojke i momci su preuzeli inicijativu sa ciljem da promovišu skateboarding sport i kulturu u Tuzli i odlučili su to uraditi kroz serijal događaja na raznim lokacijama u našem gradu. Treći događaj će se održati na lokaciji amfiteatarskog platoa na Trgu Slobode.
Aktivnosti predviđene za ovaj događaj su:– SALT Skateboarding Crew session– Open park session: skateboard, scooter, inline, bmx– Mala škola skateboardinga za sve uzraste– Radionica “Sastavi svoj Skate” (održavanje skateboarding opreme)– Hip-Hop Jam. Ovo je događaj za sve skateborading discipline: scooter, inline, rolšule, BMX … za sve skateborading ljubitelje i entuzijaste: djecu, mlade, a i one starije.
Dođite da ojačamo tuzlansku skateboarding scenu i podržite nas!!!
(mreža-mira)