U toku prijave: Budite dio prvog Banjalučkog karnevala

Pridružite se i učestvujte na prvom Banjalučkom karnevalu, koji će u našem gradu biti održan 16. aprila u okviru „Banjalučkog proljeća“, a prijave za učešće otvorene su do kraja marta.

Pozivamo sve banjalučke vrtiće, osnovne i srednje škole, studente, sportsko-rekreativne i plesne klubove da iskoriste priliku da pokažu svoju kreativnost, ali i da se dobro zabave u fenomenalnoj atmosferi Banjalučkog karnevala i do sada najvećeg „Banjalučkog proljeća“.

Tema karnevala je Banja Luka i sve ono što vas asocira na grad na Vrbasu, kao i zaštita i očuvanje životne sredine, pa je u skladu sa realizacijom projekta „Čisto lice grada“ zamišljeno da maske i kostimi budu izrađeni od recikliranog materijala.

Očekuju vas sjajna atmosfera, mnogo smijeha, druženja, pjesme i dobre zabave, a ljepota, raznolikost i šarolikost plesnih kostima svakako će uljepšati ovaj jedinstveni događaj, a one koji izrade najkreativnije kostime na ovu temu očekuju i vrijedne nagrade.

Pridružite se, iskažite svoju kreativnost – ujedno doprinesite svom gradu i osvojite nagradno putovanje na karnevale u našem regionu.

Prijave je potrebno dostaviti na imejl adresu centarmis@yahoo.com do srijede 30. marta, kako bi se blagovremeno započelo sa pripremama. Kontakt osoba za detaljnije informacije je Sunčica Laguza, predsjednica Centra „MIS“, na broj telefona 065/892-315.

hocu.ba

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi