U Zenici počinje postavljanje bandera u obliku šiša i klupa u obliku žara za nargilu

Ponos i dika s Bilinog Polja, Arnel Isak, glavna je tema proteklih nekoliko dana. Revolucionarni nargilaš, mladi ministar i divan jedan dečko, dobio je ogromnu podršku u svom gradu. Jutros je pokrenuto i udruženje od strane njegovih fanova s YouTubea, kako bi mu odali počast i veličali njegov lik i djelo.
nargila-tepih - Zenicablog
“Mi smo formirali udruženje kako bi podržali našeg brata Isaka, legendu šiša barova. Rano jutros smo počeli s postavljanjem bandera u obliku šiše, kao spomen njemu i njegovom radu. Što ne bi, kad podižu spomenike kojekakvim Titama, Dražama i ostalima, i mi možemo njemu. Realno, brat je izmislio nargilu od Nutelle, ovdje to raja puši haos puno. Dakle, duž rijeke Bosne će na svakih desetak metara biti bandera u obliku šiše i klupa pored. Da raja može fino sjesti, odmoriti, ispričati se s nekim. Dakle Isak je naš brat, uzor mladima, momak pokazao da se može uspjeti kada se ima dobra ideja. A ovi hejteri što ga pljuju, mogu samo da mu zavide, nisu mu ni do koljena”, ističe Sejo_In_The_House, youtuber i predsjednik udruženja “To jara, kralju”.
Na dnu bandere će također biti mali pretinac s grijanjem, ukoliko neko dođe sa šišom da zapali kraj obale rijeke kada je lijep dan, da može fino zagrijati žar.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info

Posljednji postovi