Učestvujte na Spark.me konferenciji

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, biće organizovana 04. i 05. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu. Organizatori konferencije  objavili su ime drugog govornika – u pitanju je Pit Blekšo (Pete Blackshaw), međunarodno priznati stručnjak iz oblasti digitalnog marketinga i brendiranja, inovator, autor i lider koji je bio zadužen za digitalne i društvene medije u kompanijama Nestlé, Nielsen i Procter & Gamble. Nakon uspješnog rada u ovim korporacijama, trenutno je na funkciji izvršnog direktora startap katalizatora i investicionog fonda Cintrifuse.

OBLAST:

digitalni marketing

OPIS

Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Konferenciji Spark.me prisustvuje preko 700 učesnika iz više od 20 država širom svijeta.

USLOV ZA PRIJAVU

Za učešće na konferenciji se mogu prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Više informacija o načinu prijave i samoj kupovini karata možete pronaći na zvaničnom sajtu.

ROK ZA PRIJAVU:

04.06.2022. godine

Detaljnije na www.spark.me

hocu.ba

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.