Učestvujte u onlajn takmičenju u fotografiji

Nikon Small World

OBLAST:
Fotografija
OPIS
2011. godine Nikon je najavio da će filmove snimljene mikroskopom početi prihvatati kao novu kategoriju na 37. godišnjem Nikon takmičenju za malu svjetsku mikrofotografiju. Uvođenje ove nove kategorije, pod nazivom Mali svijet u pokretu, obuhvata bilo koji film ili digitalnu time-lapse fotografiju snimljenu mikroskopom i dodaje novu, posebnu disciplinu takmičenju. Filmovi se ocjenjuju i priznaju kao posebna kategorija na takmičenju, zajedno s nagradama za prvo mjesto od 3 000 američkih dolara, drugo 2 000 i treće 1 000.
Predmet nije ograničen i prihvatljiva je bilo koja vrsta tehnike svjetlosne mikroskopije, uključujući fazni kontrast, polarizovano svijetlo, fluorescenciju, interferencijski kontrast, tamno polje, konfokalno, dekonvoluciju i mješovite tehnike.
Prijave podnijete Nikonu onda ocjenjuje nezavisna komisija stručnjaka koji su priznati autoriteti u području fotomikrografije i fotografije. Ovi se unosi ocjenjuju na osnovu originalnosti, informativnog sadržaja, tehničke stručnosti i vizuelnog uticaja.
USLOVI
Svi koji su stariji od 18 godina imaju pravo na takmičenje, izuzev zaposlenih u Nikonu, njihovih porodica, sudija na takmičenju i pojedinaca koji se bave proizvodnjom ili prodajom mikroskopa ili fotografske opreme. Bivši prvonagrađeni ne mogu osvojiti prvu nagradu na tri takmičenja neposredno nakon takmičenja koje su osvojili, ali mogu osvojiti druge nagrade. Film koji je pobijedio u bilo kojem drugom takmičenju ne može pobijediti na ovom.
NAČIN PRIJAVE
Potrebno je registrovati se na linku: https://enter.nikonsmallworld.com/account/register/
ROK ZA PRIJAVU:
30. april 2021. godine
Detaljnije: https://www.nikonsmallworld.com/gal…/small-world-in-motion
 
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi