Unfold huNter – Nemanja “huNter” Kovač (VIDEO)

Inspirativna priča o Nemanji “huNteru” Kovaču, jednom od vodećih CS: GO profesionalaca.

huNter- (Nemanja Kovač) CS:GO

Ukoliko pratite Counter Strike poslednjih godina, niste mogli a da ne čujete za rođake iz Brčkog i Bijeljine koji važe za jedne od najboljih i najpoštovanijih igrača današnjice. U pitanju su Nikola “NiKo” Kovač i Nemanja “huNter” Kovač koji Counter Strike igraju od malena.

Naime, sve je počelo 2002 godine kada su Nemanjini roditelji otvorili internet klub sa par kompjutera i raznim igrama za tinejdžere. Nemanja je već tada, sa samo šest godina otkrio svoju strast prema igricama, a samo tri godine posle je učestvovao na prvom takmičenju gdje je odnio pobjedu.

Njegov rođak Nikola Kovač, koji se već neko vrijeme profesionalno bavio igranjem Counter-Strikea predložio mu je da se udruže kako bi zajedno nizali uspjehe na raznim takmičenjima. Nikola je imao veliki uticaj na njega, jer je već tada spoznao koliki je njegov potencijal, te da će jednog dana sigurno osvojiti svijet.

Na jesen 2020 godine njegov san se ostvaruje, jer se Nikola Kovač pridružuje njegovom timu, a zatim zajedno, udruženim snagama ulaze u svijet igara. Ponosan je na svoje suigrače, jer kako kaže, osjeća da su oni njegova porodica i da baš iz tog razloga postižu odlične rezultate.

TRANSFER DECENIJE: BRAĆA KOVAČ KONAČNO U ISTOJ EKIPI

Nemanja ističe da je njegova najveća želja da prikaže Bosnu i Hercegovinu u najljepšem svijetlu, te iz tog razloga pruža veliku posvećenost, kako samoj igri, tako i na raznim takmičenjima.

Otkrijte priču o jednom od najvećih imena u industriji, huNteru, dok je on rasvjetljavao kako su se on i njegov rođak Nikola ‘NiKo’ Kovač popeli na vrh i udružili snage pod zastavom G2 Esports.

LINK EMISIJE