Upoznajte Teleperformance BiH – Dani otvorenih vrata u Tuzli uz priliku za posao na licu mjesta!

Teleperformane je vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu, otvara vam svoja vrata uTuzli. Teleperformance već uspješno posluje u Sarajevu i Tuzli, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 900 uposlenika u protekle 3 godine.

Teleperformance BiH organizuje 24. i 25. juna (Subota i Nedjelja) dane otvorenih vrata u Bingo City Centru u Tuzli u periodu od 10 do 18h. Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački na odgovorajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta.

Teleperformance BiH trenutno je u potrazi za preko 50 agenata u korisničkoj podršci za neke od svojih najvećih svjetskih klijenata. Svi zainteresovani imaju mogučnost rada iz ureda ili od kuće.

Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Tuzli i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Šta nudi Teleperformance?

Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Teleperformance BiH izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Teleperformance BiH je četiri godine za redom najpoželjniji poslodavac u BPO Sektoru u BiH prema istrazivanju portala MojPosao.ba. Također je dvije godine za redom dobitnik svjetski prizantog certifikata Great Place To Work koji mjeri zadovoljstvo zaposlenih u kompaniji.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

Iz Teleperformance-a poručuju: ”Želimo nastaviti biti najbolji poslodavac u Bosni i Hercegovini i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 900 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH.

 

Preuzeto sa: radiokameleon.ba

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi