Želje za narednu godinu dolaze iz Tuzle

Kao što smo i najavili, opet smo vas sretali na ulicama. Ovaj put tema nam je bila vaše želje za narednu godinu i najljepša stvar iz 2022.godine.

Naši poznati Ammar Grabić i Mirela Biković i ovaj mjesec bili su rado viđeni na ulicama Tuzle.

Kako nam se bliži kraj godine, odličili smo pitati naše građane i građanke šta je to po čemu će pamtiti 2022.godinu i šta žele u 2023.godini.

Nas su odgovori pozitivno iznenadili, pogledajte anketu i iznenadite se i vi.

@mi.bi7 Koja je vaša želja za 2023. godinu? 🎅🏻🎉 Sretna Nova godina❣️ #secretsanta #novagodina #2023 #praznici #tuzla #novagodina2023 #bosnaihercegovina #bosna #fyp #bosnia #fy #foryou #foryoupage #fypシ #djedmraz #ulicnaanketa #mackograd #balkan #tiktokeribalkan “Ovaj projekat je realiziran zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a kojeg finansira Austrijska razvojna saradnja.” #bhri #iombih #creatingperspectives #ADA ♬ original sound – Mirela Biković

A ako ste mislili da sa zavšavanjem godine, završavaju i naše ulične ankete, varate se. Mirela i Ammar nastavljaju šetati Tuzlom i iznenađivati vas pitanjima, nemojte se iznenaditi ako baš vi budete sljedeći ili sljedeća koje će sresti.

„Naša ulična anketa nastala je u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projekta, kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“