ZenDev praksa 2023 – Mostar i Sarajevo

Uloga
Intern
Da li ste programer početnik koji želi steći praktično iskustvo i podići svoje vještine na viši nivo? Oduševljeni smo što možemo objaviti da su sada otvorene prijave za naš uzbudljiv program stažiranja za programere.

Kvalifikacije
Trenutno pohađa osnovne studije iz računarstva, softverskog inženjerstva ili srodne oblasti (ili nedavno diplomirao).
Vještine programiranja na jednom ili više jezika (npr. Node.js, React.js, C# .NET, Python, itd.).
Poznavanje okvira i alata za web razvoj.
Želja za učenjem i strast za razvoj softvera.
Dobra komunikacija i međuljudske vještine.
Prednost će imati kandidati sa jačim GitHub profilom ili prethodnim razvojnim iskustvom.
P.S. Ako ste zainteresovani za QA, upravljanje projektima ili UX/UI praksu, slobodno pošaljite i svoju prijavu. Uzbuđeni smo što ćemo upoznati kandidate sa jedinstvenim talentima i perspektivama!

Pogodnosti
Evo šta možete očekivati kao pripravnik kod nas:

Smisleni projekti: Uronite u izazovne projekte koji su u skladu s vašim vještinama i interesovanjima. Imat ćete priliku da doprinesete našim inovativnim rješenjima, steknete praktično iskustvo i ostvarite pravi utjecaj na naše proizvode.

Mentorstvo i smjernice: Naši iskusni programeri bit će tu da vas vode i podržavaju tokom vašeg stažiranja. Imat ćete redovne prijave, primati konstruktivne povratne informacije i imati priliku učiti od nekih od najboljih u industriji.

Zajedničko okruženje: Pridružite se dinamičnom, inkluzivnom radnom okruženju u kojem se timski rad i razmjena znanja visoko cijene. Sarađujte sa međufunkcionalnim timovima, razmjenjujte ideje i doprinosite kulturi inovacija.

Razvoj vještina: Poboljšajte svoje tehničke vještine i steknite izloženost najnovijim tehnologijama. Vjerujemo u kontinuirano učenje, a tokom vašeg stažiranja imat ćete pristup raznim resursima, radionicama i programima obuke koji će potaknuti vaš profesionalni razvoj.

Mogućnosti umrežavanja: Izgradite vrijedne veze unutar industrije i proširite svoju profesionalnu mrežu. Angažirajte se s različitim profesionalcima koji su strastveni u tehnologiji i iskoristite priliku da se povežete s potencijalnim mentorima i budućim kolegama.

O
U ZenDev-u vjerujemo u podsticanje talenata i pružanje mogućnosti za rast. Naš program stažiranja osmišljen je tako da ambicioznim programerima ponudi impresivno i zajedničko iskustvo učenja, gdje ćete raditi zajedno s našim iskusnim profesionalcima na projektima iz stvarnog svijeta.

Evo nekoliko informacija koje bi vas mogle zanimati: Ove godine će biti odabrano ukupno 8 osoba za praksu, sa dvije dostupne lokacije: ured u Sarajevu i Mostaru. Praksa će trajati 4 sedmice, a tehnologije na kojima će se raditi su Node.js i React.js. I da, ovo je plaćena prilika za stažiranje!

Ako ste spremni da krenete na uzbudljivo putovanje rasta i učenja, voljeli bismo čuti od vas!

Prijavite se već danas i napravite prvi korak ka nagrađivanoj karijeri u tehnologiji!

Datum početka:
24.7.2023.

Rok za prijavu:
25.6.2023.

Vrsta zaposlenja:
Na pola radnog vremena
Prijavite se sada

OTVORENE POZICIJE
Radite na genijalnim projektima u inspirativnom okruženju.
Istraživanje najnovijih tehnologija i isporuka projekata svjetske klase nije lak zadatak, ali uživamo u tome.
Otvorite aplikaciju
Lokacija:
Sarajevo, Mostar, Udaljeno
Vrsta zaposlenja:
Puno radno vrijeme, skraćeno radno vrijeme

 

Preuzeto sa: zendev.se

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi