Deseto izdanje MS Community BiH konferencije 12. maja u Sarajevu

Deseta MS Community BiH konferencija, jedan od najznačajnijih IT događaja u zemlji, vraća se uživo nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom. Pod simboličnim sloganom X time, konferencija će se održati u hotelu Hills, 12. maja 2023. godine.

MS Community BiH konferencija, prvi put je održana 2012. godine, i od tada pa sve do danas okuplja najbolje IT stručnjake iz Bosne i Hercegovine i šire regije. Organizator, neprofitno udruženje MS Community BiH, posvećeno je razmjeni znanja i iskustava među korisnicima IT tehnologija, inženjerima, programerima i partnerima.

Ove godine, X time je više od samo desetog izdanja konferencije. X time predstavlja spajanje puteva, prilike za učenje, umrežavanje i povezivanje s potencijalnim klijentima ili budućim zaposlenicima. Također simbolizira generaciju koja gradi svoju karijeru u digitalnom dobu, spremnu za izazove i inovacije koje dolaze.

Konferencija nudi impresivan program koji obuhvata prezentacije najnovijih i najrelevantnijih tema iz IT svijeta, predstavljene od strane uglednih profesionalaca iz Bosne i Hercegovine i regije, koji nose prestižne titule i certifikate u svojim stručnim oblastima. Neki od ovih predavača već su se istakli na velikim svjetskim IT skupovima, a sada dolaze na MS Community BiH konferenciju kako bi podijelili svoje znanje i iskustvo.

Zahvaljujući pristupačnim kotizacijama, konferencija pruža i mladima izvanrednu priliku da se upoznaju s najnovijim IT trendovima te možda pronađu svog budućeg poslodavca. S obzirom na ograničen broj raspoloživih mjesta, pozivaju se svi zainteresirani da ne čekaju zadnji trenutak i da već sada osiguraju svoju ulaznicu za desetu MS Community BiH konferenciju.

ba.ekapija.com

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“