110 sajtova koji plaćaju piscima za tekstove

Ako volite pisati i ide vam to od ruke, potražite temu koja vam leži na jednom od ovih 110 sajtova koji plaćaju tekstove od 50$ pa na dalje. Ono što vam treba jeste PayPal nalog, kvalitetni tekstovi i dobro poznavanje engleskog jezika.

Ako ste ikada razmišljali o pisanju za novac, na pravom ste mjestu. Nakon pažljivog truda i mukotrpnog istraživanja, pripremio sam i sastavio ovu listu web stranica koje piscima nude priliku da zarade novac pisanjem članaka. Sve stranice na ovoj listi su originalne. Ispod je svjedočanstvo čitateljice o rezultatima koje je dobila pisanjem za jednu od stranica .

„Zahvaljujući vašoj listi od 110 stranica koje plaćaju pisce, upravo sam prodao jedan od svojih blog postova (prvobitno napisan za Wording Well) Dnevniku prihoda za 150 USD. ? Htjela sam samo da se zahvalim na tom resursu! ?” – Lorraine Reguly

Kompletna lista: 110-Websites-that-Pay-PDF

Preuzeto sa: https://www.writersincharge.com/blog/

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.