„GOVORI JEZIKOM AKTIVIZMA!“ – besplatan kurs konverzacijskog engleskog

Želiš usavršiti svoju komunikaciju na engleskom jeziku? Ovo je prilika za tebe! Prijavi se na besplatan kurs engleskog jezika pod nazivom »Govori jezikom aktivizma«, koji se organizuje u sklopu projekta »Aktiviraj se, pokreni se«.

Cilj kursa jeste da polaznici unaprijede i usavrše komunikacijske sposobnosti na engleskom jeziku. Predavanje na ovom kursu se razlikuje od onoga na koji su do sada navikli, učeći engleski jezik mladi će se baviti aktivističkim temama. Nakon pohađanja ovog kursa mladi će biti slobodniji da se prijave na konferencije i seminare širom svijeta.
Pravo učešća imaju mladi od 15 do 30 godina. Pohađajući ovaj kurs mladi će imati priliku učiti na kreativan i drugačiji način od onoga na koji su do sada imali priliku da uče.
Broj učesnika je ograničen,zato požuri i prijavi se!
Kurs traje od 26.10.2020. do 14.11.2020. ,a rok za prijavu je od 16.10. do 22.10.2020.
Svi učesnici mogu se prijaviti na e-mail OSP-a omladinskisavjetprijedor@gmail.com , putem Google forme, ili u kancelariji OSP-a radnim danom od 09:00h do 17:00h.
Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi IOM Bosnia and Herzegovina, uz finansijsku pomoć USAID Bosnia and Herzegovina
Za sva dodatna pitanja i informacije obratite nam se putem e-maila omladinskisavjetprijedor@gmail.com ili putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama.
Omladinski savjet Prijedor je uvijek tu za Vas!
(hocu.ba)