Aplicirajte za Food Factory-4- US: Međunarodna studentska konkurencija

Lanac snadbijevanja hrane 4-US, traži master studente koji će pronaći riješenje za valorizaciju biološke raznolikosti hrane u svojoj zemlji. Za najbolji projekat slijedi nagrada od 300 eura kao i poziv za NextFOOD projekat.

OBLAST:
Biodiverzitet hrane
OPIS:
Fokus projekta je na temi “ Kako se može povećati biodiverzitet hrane.” Studenti će učestvovati na inovativnim projektima u okruženju učenika a jedna od aktivnosti će biti kako razviti sopstveni projekat i kako ga podići na veći nivo na tržištu. Takođe kroz projekat se studentima pruža prilika da rade zajedno i formiraju vještine za upravljanje tržištem.
USLOVI:
Za takmičenje se mogu prijaviti studenti širom svijeta koji pohađaju neki od programa za hranu i imaju formiran tim od tri do pet ljudi. Na čelu tima neophodno je da se nalazi fakultetski mentor koji je registrovan u bazi.
NAČIN PRIJAVE:
Kandidati se mogu prijaviti tako što će popuniti aplikacionu formu na sledećem linku: https://www.food-sta.eu/ff4us-2020/application-form-info
ROK ZA PRIJAVU: 30.09.2020. godine
Detaljnije na linku: https://food-sta.eu/ff4us-2020?fbclid=IwAR0M9xW-mHbe3b5p7pbCjGy_iEIuXqN91hUS-a4rfRtbQSC-LYO7POmvII8
(mladiinfo.me)