Aplicirajte za stipendiju vizuelne umjetnosti

Pravna grupa McKinney nudi program stipendiranja vizuelnih umjetnosti za sve studente koji studiraju umjetnost. Pravo na prijavu imaju svi zainteresovani studenti širom svijeta. Pobjednik će osvojiti 1.000 američkih dolara.

OBLAST:
Vizuelna umjetnost
OPIS:
Pravna grupa McKinney nudi stipendiju od 1.000,00 dolara za školsku godinu 2021. sadašnjim studentima koji su se specijalizovali za vizuelne umjetnosti (slikanje, crtanje, grafike, skulptura, keramika ili fotografija). Stipendija se zasniva na umjetničkim zaslugama. Studije se mogu realizovati u bilo kojoj akreditovanoj instituciji širom svijeta.
USLOVI:
Kandidati moraju da budu registrovani kao redovni studenti na programu umjetničkih studija za školsku 2020. godinu i moraju imati diplomu osnovnih, master ili doktorskih studija. Podnosioci zahtjeva moraju da imaju 2,5 G.P.A. ili više. Sredstva dobijena od ove stipendije mogu se koristiti za udžbenike, umjetničke potrepštine, školarine, školarine ili bilo koje druge predmete uključene u cijenu umjetničkog obrazovanja.
NAČIN PRIJAVE:
Svi učesnici moraju dostaviti materijale kao što su:
Trenutni transkripti sa fakulteta, biografiju ili rezime. Propratno pismo koje objašnjava njihovu umjetničku filozofiju i razlog za traženje stipendije. Portfelj od najmanje pet djela vizuelne umjetnosti. Prijave mogu biti u formatu fotografije. Potrebno je navesti veličinu, medij, naziv djela i kratak opis.
ROK ZA PRIJAVU:
01.01.2021. godine
Detaljnije: https://www.themckinneylawgroup.com/?fbclid=IwAR3F1r8Potn79Rt18kW_FU3NLqLDctQh6w3EJkAzYTAWlJwyM2cs674p_W8
(mladiinfo.me)