Aplikacija BiH za EU danas krenula u vrtić #SJAŠITE

Bosna i Hercegovina je prije pet godina napravila aplikaciju za ulazak u Evropsku Uniju, a od tada pa do danas se ništa nije desilo. Jedini veliki pomak je taj, što je aplikacija danas zvanično i krenula u vrtić.
Slikovni rezultat za bih eu
“Aplikaciji je zapravo danas rođendan, a na isti dan smo je poslali u vrtić. Danas djeca ranije kreću u školu, što znači samim tim da ranije idu i u vrtić, logično. Vjerujte da smo uzbuđeni kao mala djeca zbog njenog odlaska. Svi strepimo od sreće. I majka i ja smo kao na iglama, iako je ona malo manje osjetljiva i kasne joj refleksi, ipak morate shvatiti ko sve sjedi u njoj i morate imati razumijevanja”, ističe otac Evropska komisija.
Otac Evropska komisija i majka Parlamentarna skupština BiH, sretni roditelji Aplikacije, ističu da su prezadovoljni tetama u vrtiću, i smatraju da će u velikoj mjeri ovo pomoći Aplikaciji da se socijalizuje.
“Ona je jako stidljiva i ne voli mnogo s ljudima, otkako zna za sebe, samo šta čuje je da je spominju u negativnom kontekstu, i to joj je ostavilo velike traume i posljedice. Ovaj vrtić u koji smo je upisali je pun njenih istomišljenika, koji će je shvatiti i postati njeni iskreni prijatelji. Iskreno se nadamo da će ovo biti odlična priprema za polazak u školu, jer bi naredne godine trebala krenuti u prvi razred osnovne škole”, kaže majka Parlamentarna skupština BiH.
Aplikacija je upisana u vrtić “Wens-Owen”, koji pohađaju svi propali i nedovršeni ugovori, poput Aprilskog paketa, Daytona Drugog i Sutorine.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi