Arnel Isak napravio nargilu s okusom vakcine #odgovornost

Ministar u vladi Ze-Do kantona, zaljubljenik u tehnologiju i inovator okusa za nargile Arnel Isak došao je do ideje da napravi nargilu s okusom vakcine. Kako saznajemo nargila s okusom vakcine bi trebala imati isti efekat kao i sama vakcina.
OVO JE ARNEL ISAK: ON JE KOMANDANT KRIZNOG ŠTABA ZDK | Hayat.ba
“Prije nekoliko dana razmišljao sam koji bi novi okus nargile mogao napraviti. Poslije Nutelle i kiselog kupusa teško je napraviti neki okus koji bi to mogao nadmašiti. Onda sam se dosjetio da bi to mogao biti okus vakcine koji će ujedno imati i efekat vakcine. S obzirom na to da sam kupio ovaj kompjuter i skinuo najnovije programe sa olahkoćama nije bilo teško”, rekao je Arnel Isak ministar u vladi Ze-Do kantona.
Ovaj okus nargile trebao bi uskoro biti dostupan ekskluzivno samo u nargila barovima porodice Isak. Ovim potezom ministar je pokazao veliku želju da pomogne ugroženom stanovništvu Ze-Do kantona.
“Nargila s okusom vakcine ili kako smo je odlučili nazvati “boca nargila” bit će dostupna samo u našim šiša barovima. Pozivam ovim putem sve građane koji žele da se vakcinišu da posjete jedan od naših mnogobrojnih šiša barova i tako se zaštite od korona virusa. Što se cijene tiče ovaj okus će biti malo skuplji od običnih okusa zbog većeg troška u proizvodnji”, izjavio je Ramo Isak, vlasnik šiša barova i babo Arnela Isaka.
Građani ovog kantona su jako zadovoljni ovim potezom porodice Isak. Kako doznajemo neki građani su se već sad odlučili da rezervišu svoj termin u jednom od šiša barova i tako se vakcinišu putem nargile.
“Sama nargila, ali i šiša barovi su jako popularni u ovog gradu. Zahvaljujem se Arnelu Isaku što je došao na ovu ideju i tako pomogao svojim sugrađanima. Nadam se da bi i ostatak BiH mogao pratiti ovaj trend”, rekao je Nedim Duvalo, student iz Zenice.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.