Asim Sarajlić završio da BiH bude 51. savezna država SAD-a #SJAŠITE

Iako ga je javnost u našoj zemlji čerečila zbog afera koje su isplivale, a čiji je glavni akter bio on, Asim Sarajlić je ipak u konačnici postao heroj nacije. Njegova čuvena završavanja su sada kanalisana u pravom smjeru, gdje bi naša država mogla profitirati konačno kako treba.
Asim Sarajlić saslušan u Tužiteljstvu BiH u aferi “Respiratori” | Poskok
“Ja sam nazvao Osmicu da mi dogovori sastanak s Bidenom, jer smo željeli da sredimo našoj zemlji integrisanje unutar Sjedinjenih američkih država. Znao sam da on to može, ali sam za svaki slučaj pogurao i preko glumca, koji ima neke raje u Hollywoodu, pa kontam da je bolje da napadnemo s dvije strane. Na svu sreću sredilo se na kraju”, rekao je Asim Sarajlić.
Sarajlić je proces pokrenuo nešto malo pred kraj predsjedničkih izbora u SAD-u, a konačan odgovor je dobio jutros direktno od Bidena. Tekst koji je dobio prenosimo u cijelosti.
“Dragi moj Asime, došla je vijest preko Osmice do mene, mada su me neka raja iz Hollywooda isto zvala da kažu da je vaš glumac također njih kontaktirao oko iste teme. Mogu samo reći završeno sve. Nemoj se sekirati, biće BiH 51. savezna država SAD-a. Kada smo mogli ubaciti Hajave, možemo vala i vas. Ovo je samo moje hvala za svu podršku što mi pružate i što mi je jedan vaš sugrađanin poklonio zemlju kod Olova. To vam nikad neću zaboraviti. S poštovanjem, tvoj Joe”, stoji u mailu koje je Biden poslao Asimu.
Sarajlić je dodao da bi sam proces ulaska BiH u Sjedinjene američke države mogao biti gotov do nove godine, i da nema potrebe da se dalje lomimo oko ulaska u EU.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.