Asim Sarajlić završio Osmici da se brani s Tajlanda #SJAŠITE

Osman Mehmedagić zvani Osmica, osumnjičen je za zloupotrebu položaja po nekoliko osnova. S obzirom na to da niko nije kriv dok se suprotno ne dokaže, njegov stranački kolega Asim Sarajlić mu je izašao u susret da se brani s idealne lokacije sa slobode.
SKANDAL U BIH Potpredsjednik SDA podnio ostavu zbog korupcijskog skandala -  Cronika
“Osmica je moj dugogodišnji prijatelj i mnogo smo valjali jedan drugom. Ovo što sam uradio je najmanje, jer znam da mu to mnogo znači. Ne mogu mu baš srediti da ga oslobode u ovom momentu, ali mogu mu priuštiti luksuz da tokom ročišta boravi na Tajlandu, a ne u Bosni i Hercegovini. Postoji mala mogućnost da mu sredim i oslobađajuću presudu, ali mu ne igra ulogu jer jednostavno može ostati na Tajlandu i to je to”, rekao je Asim Sarajlić.
Osmica je beskrajno zahvalan na pomoći svog stranačkog kolege, i dodao je da se prijatelji poznaju u nevolji.
“Ovo što je meni Asim uradio je za svaku pohvalu. Zahvalan sam beskrajno na ovom potezu, jer mi otvara vrata da izbjegnem sve nelagode s kojim se mogu susresti. Polazim za dva dana na Tajland, odakle ću pratiti dalji proces, a pravo da vam kažem i ne zanima me. Ako me i osude, para imam dovoljno, dole ću promijeniti identitet i započeti jedan mirniji život, daleko od ovih jada i nepravdi”, ističe Osmica.
Asim je također rekao Osmici da neće biti problema za naknadne transakcije novca, ukoliko mu nestane para tokom boravka na Tajlandu.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi