Besplatan kurs: Nauči kako da povećaš broj Instagram pratilaca

Zašto baš ovaj kurs?
Bilo da ste pojedinac ili imate mali biznis, na ovom besplatnom mini-kursu naučit ćete kako da unaprijedite svoj Instargram profil i organski privučete veći broj pratilaca. Pomoći ćemo vam pronađete nova rješenja za svoj profil i pokazati vam šta treba da uradite da bi Instagram algoritam radio za vas.

Kurs je nastao usljed velike potražnje – potrudili smo se da izađemo u susret vašim željama i damo vam odličnu osnovu za dalju nadogradnju.
Pridružite se našoj zajednici i naučite kako da Instagram radi za vas!
Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem

Koja ću znanja steći?

Potvrde i sertifikati
Svi polaznici koji uspješno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Ko je autor kursa?
Autorka kursa je Jelena Tasić: Diplomirala filozofiju na Filozofskom fakultetu, masterirala preduzetništvo na UNESCO katedri. Smatra da znanja nikad nije dovoljno, te mahnito prelazi stranice i stranice u potrazi za novim informacijama.
Internet marketingom se bavi nekoliko godina i od tada je pohađala mnogoborjne online i offline edukacije iz ove oblasti. Kao frilenser sarađuje sa više klijenata i agencija, iz Srbije regiona.
Posjeduje višegodišnje iskustvo u oblasti edukacije, marketinga i prodaje.
Šta mogu da očekujem?
Po prijemu uplate dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga tempom koji vam odgovara.
Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Kampster zajednice kako biste, ukoliko to želite, mogli da učite u grupi, kao i da potražite pomoć od drugih polaznika ili im ponudite pomoć.
Kurs možete pronaći na linku: https://www.thecampster.com/rs/onlajn-kurs/besplatan-kurs-nauči-kako-da-povećaš-broj-instagram-pratilaca-271
mreža-mira