Prijavite se za besplatan kurs web dizajna

Kalifornijski institut umjetnosti (California Institute of Arts) u saradnji sa Courserom organizuje besplatan kurs web dizajna. Učesnici iz cijelog svijeta su pozvani da se prijave.

OBLAST: 

web dizajn

OPIS:

Ovaj kurs fokusiran je na izazove UX dizajna i iskustva: istraživanje, planiranje, postavljanje ciljeva, razumijevanje korisnika, strukturisanje sadržaja i kreiranje interaktivnih sekvenci. Iako će se koncepti moći primjeniti na mnogo interaktivnih medija,  glavni fokus će biti biti na dizajniranju savremenih web stranica koje omogućavaju interakciju. Na ovom kursu, korisnici će najprije razviti plan za složenu web stranicu – definisanje strukture i obima sajta. Međutim biće riječi i o različitim poslovima u industiji, pozicioniranju UI i UX dizajna u ovom polju kao i o web dizajnu.

USLOVI:

Kursevi su idealni za svakoga s određenim iskustvom u grafičkom ili vizualnom dizajnu i one koje žele da  razviju svoje vještine u UI ili UX dizajnu. Kurs je takođe idealan za sve koji imaju iskustva u web ili front-end web razvoju ili interakciji čovjeka i komjutera te žele da unaprijede svoje vještine vizualnog dizajna i sprovođenje analize za UI ili UX.

NAČIN PRIJAVE:

Zainteresovani se mogu prijaviti preko Coursera sajta. Kurs je besplatan ukoliko kliknete na opciju Audit only (sertifikat se dodatno plaća).
Detaljnije na https://tinyurl.com/courserawebdesign
(mladiinfo.me)