BUDI I TI DIO KAMPANJE – Uređenje planinarskog doma “Ozren”

Budite i vi dio ove priče, pomozite nam da zajedničkim snagama uredimo PLANINARSKI DOM OZREN!

Ovaj dom je izgrađen prije više od 100 godina, kojeg vodi grupa entuzijasta i ljubitelja prirode okupljenih u planinarskom društvu “Igman”.
Želimo da ovaj dom ponovo učinimo atraktivnim za sve posjetitelje, a za to nam treba vaša pomoć. Naš plan je izvršiti određene popravke i poboljšanja na planinarskom domu, što bi uključivalo preuređenje drugog sprata i kupaonica, ugradnju sistema grijanja i završnu obradu fasade.
Već smo poduzeli neke preliminarne korake, ali da bismo ovu ideju uspjeli, trebamo vas! 

PITATE SE KAKO POMOĆI?

Možete pomoći na vrlo jednostavan način, klikom ovdje koji vas vodi na švicarsku crowdfunding platformu, putem koje možete donirati određeni novčani iznos po vašoj želji uz odgovarajući poklon svakom donatoru.
Pored toga, od velike pomoći može biti i vaša promocija kampanje kod prijatelja, firmi, putem društvenih mreža itd.

Detalje o kampanji možete pronaći ovdje.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ubIrmIdBw7o?feature=oembed]
O planinarskom domu Ozren
Planinarski dom «Ozren» nalazi se u blizini Sarajeva, na visini od 1.310 metara nadmorske na planini Ozren.
Do doma se može doći na dva načina – jednosatnom vožnjom automobilom ili, za one koji vole pustolovinu, trosatnom šetnjom divnom šumom.
Šta dom nudi?
Dom nudi puno toga planinarima i ostalim ljubiteljima prirode.  Ako uživate u planinarenju, planina Ozren je sjajno mjesto za vas! Ovo je savršeno mjesto za odmor, punjenje baterija i uživanje u čistom zraku i netaknutoj prirodu.
Ako niste ljubitelj planinarenja i šetnje, ali jednostavno uživate provoditi vrijeme u prirodi, ovaj dom će vam pružiti i to! Ovdje možete doći automobilom, provesti cijeli dan (ili više) opuštajući se, uživajući u prekrasnom pogledu i ukusnoj hrani, i još puno mnogo toga. U blizini je i farma konja za sve ljubitelje jahanja.
Content
Šta je naš cilj?
Naš plan je izvršiti neke popravke i poboljšanja na domu, što bi uključivalo preuređenje drugog sprata i kupaonica, ugradnju sistema grijanja i završnu obradu fasade.
Ono što ovaj projekt čini neobičnim i što je u njemu toliko nevjerovatno jest činjenica da je rezultat suradnje različitih generacija! Članovi Juniora (mlađe generacije) i Seniora (generacije treće životne dobi) su zajedničkim snagama došli na ideju preuređenja doma. Želja nam je pokazati da se divne stvari mogu postići kada radimo zajedno i da upravo tako svijet možemo učiniti boljim mjestom za sve nas!
Podrži i ti, a pozovi i ostale da učine isto!