Podrška kampanji „Maske smo nosili samo mi, sada ih nose svi“ povodom obilježavanja Međunarodnog dana djece oboljele i izliječene od raka

Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti „PIPOL“ Tuzla obraća Vam se sa molbom za pomoć i podršku kampanje „Maske smo nosili samo mi, sada ih nose svi“ koju realizujemo povodom obilježavanja Međunarodnog dana djece oboljele i izliječene od raka.

Tim povodom u mjesecu februaru, mjesecu ljubavi i podrške, organizujemo prodaju zaštitnih maski za lice sa simbolom zlatne vrpce koja predstavlja znak ljubavi i podrške djeci i mladima oboljelim i izliječenim od raka.
Uplatom donacije u iznosu od 5 KM po komadu, na žiro račun Udruženja broj: 33863 02200843330 otvoren u UniCredit Bank, postajete vlasnici crne pamučne maskice (proizvođača Alma Ras) koju mogu nositi i djeca i odrasli, čime doprinosite zaštiti sebe i svojih voljenih tokom pandemia COVID-19, a ujedno pomažete u realizaciji aktivnosti i projekta namijenjenih djeci i mladima oboljelim i izliječenim od raka.
Pozovamo Vas da individualno ili kao kolektiv podržite ovu humanu akciju jer su djeca oboljela i izliječena od raka nosila maskice za lice i prije pandemije COVID-19, dugotrajna socijalnija izolacija im nije nepoznata, i jedna od najugroženijih društvenih grupa, zbog čega zaslužuju svu moguću pomoć i podršku društva.
U nadi da ćete nam pružiti pomoć i podršku kako bi i dalje donosili radost na lica djece o mladih oboljelih i izliječenih od raka, unaprijed Vam zahvaljujemo.
Za sve dodatne informacije i dogovore stojimo Vam na raspolaganju putem sljedećih kontakata: amram_pipol@hotmail.com ili na telefon broj 061 510 491 – Amra Mujkanović, ili udruzenje_pipol@hotmail.com ili na telefon broj 061 200 636 – Amra Saračević/predsjednica Udruženja.