Content Akademija upisuje nove polaznike: Ovladajte vještinama kreiranja digitalnog sadržaja

Ove probleme rješava program Content Akademije sa 11 iskusnih predavača. Content Akademija je škola koju u Bosni i Hercegovini organizuje agencija Represent Communications BiH. Ova certifikovana regionalna škola sadrži ključne module za edukaciju pojedinaca o kreiranju efektnog web i digitalnog sadržaja.
Tokom predavanja ćete u potpunosti ovladati profesionalnim znanjem o tome kako da plasirate svoje proizvode ili usluge u savremenom poslovnom okruženju na digitalnim kanalima. Po završetku Content Akademije razumjet ćete šta pokreće vašu ciljnu grupu i kako da joj se obratite. Bit će vam jasno kako da napravite adekvatan sadržaj i prilagodite ga auditoriju na različitim društvenim platformama.
Najreprezentativniji predavači iz regiona prenijet će vam svoje dragocjeno znanje i iskustvo u periodu od pet subota, od 7. novembra. Moguće je organizovanje i online predavanja zbog pandemije koronavirusa.

Višestruki dobitnik Pulitzerove nagrade Damir Šagolj učit će vas o storytellingu, evoluciji videosadržaja, prilagođavanju poruka i kreative uz autentičan i native izraz. Proslavljeni komunikacijski savjetnik Krešimir Macan će vam pružiti detaljan uvid o kriznoj komunikaciji na društvenim mrežama te vas kroz praktične primjere dobre i loše komunikacije naučiti kako da upravljate krizom na internetu.

Iskusni osnivač regionalne komunikacijske grupacije Represent System Borislav Miljanović će predavati o globalnim i domaćim trendovima u oblasti content marketinga, kao i karakteristikama viralnog sadržaja. Učit ćete i o inbound marketingu, slušati iskustva i savjete poznatih influensera na društvenim mrežama, ali i o pravilima za kvalitetne fotografije i video, dok će vas digital stručnjak Saša Stanković podučiti o važnosti SEO optimizacije i Google analitike.

Istražite svijet contenta s nama i naučite isplanirati strategiju kojom ćete se u današnjem mnoštvu sadržaja istaknuti i pozicionirati u svijetu marketinških profesionalaca.
Više informacija i prijave na Content Akademiju na info@represent.co.ba ili 033/878-727.

(klix.ba)