Da li je život u Bosni i Hercegovini preskup

Nova godina, nova anketa ali i nova poskupljenja. Donosimo vam novu anketu sa ulica Tuzle o stalnim poskupljenjima i tome kako se građani i građanke nose sa tim.

Mirela Biković i Ammar Grabić pitali su naše građane i građanke kako poskupljenja utječu na njih i da li su im primanja koja imaju dovoljna za to.

U anketi ispod pogledajte šta smo saznali, a u narednim danima možda baš vi budete sljedeći koji će sa nama podijeliti svoje iskustvo ili mišljenje.

@mi.bi7 Kako na vas utiču poskupljenja osnovnih životnih namirnica???? #fyp #fy #foryou #foryoupage #fypシ #tiktokeribalkan #viral #balkan #bosnia #bosna #republikasrpska #politika #madi #bosnaihercegovina #anketa #ulicnaanketa #mladi #federacijabih #tuzla “Ovaj projekat je realiziran zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a kojeg finansira Austrijska razvojna saradnja.”#bhri #iombih #creatingperspectives #ADA ♬ original sound – Mirela Biković

„Naša ulična anketa nastala je u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projekta, kojeg implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“