Dodik: “Potezanje pištolja na Stanivukovića je u skladu s demokratskim principima” #SJAŠITE

Draško Stanivuković je policiji Banjaluke prijavio slučaj napada i pokušaja ubistva, jer je nepoznati muškarac prišao njegovom automobilu tokom noći s pištoljem, gdje je očigledno tražio njega. Na njegovu sreću on nije bio u automobilu, a Draško je odlučio da odmah vijest objavi javno. Nedugo nakon toga je stigla reakcija i Milorada Dodika.
Draško Stanivuković brutalno ponizio pijanog Milorada Dodika
“Pročitao sam šta je bilo i nije mi jasno šta taj mali kenka. On kao da učestvuje u nekom muzičkom takmičenju a ne u utrci za gradonačelnika. Šta on misli da je ovo, neki TV show?! Ovo je politika, a u politici je sve dozvoljeno! Nismo mi Švicarska pa da su nam ovakve stvari strane. Ovo je Balkan i mi smo takvi, svoje emocije drugačije iskaljujemo nego negdje na zapadu”, rekao je Dodik.
Dodik je opravdao potez napadača i objasnio zašto on ima legitimno pravo da tako postupa. Problem je u Drašku što ne vidi dalje od svog nosa.
“On misli da treba svi da razmišljao kao on, e pa neće moći! Taj dečko koji je prišao s pištoljem u ruci je samo izražavao svoje demokratsko pravo da negoduje nešto što mu se ne sviđa, i meni je to sasvim ok. Ne znam šta plače odmah! Podržavam demokratiju i mislim da mi u Republici Srpskoj imamo najviši stepen demokratije u svijetu. Samo kod nas možete ubiti nekoga ko vam se ne sviđa i da ste zaštićeni, jer to je vaše demokratsko pravo! De mi nađite neku drugu zemlju na svijetu u kojoj je to dozvoljeno”, dodao je Dodik.
Dodik mu je za kraj još jednom poručio da ukoliko nije spreman na ovo, da slobodno istupi iz politike i da se počne baviti nekim biznisom dok je još mlad.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.