Dogs Trust: Nagradno takmičenje za osnovce iz cijele BiH – glavne nagrade deset tableta i pokloni za sve učesnike

Dogs Trust organizuje veliko nagradno takmičenje za osnovce od 2. do 6. razreda pod nazivom „Učim uz Dogs Trust“!
Pozivamo djecu od 7 do 11 godina iz cijele BiH da napišu i ilustruju literarni rad dužine od 10 do 30 rečenica (najviše jedna A4 strana) na jednu od dvije teme:

  1. Ja i moj pas (za djecu koja žive sa psom ili koja se često u porodici ili među prijateljima susreću sa psom)
  2. Šta najviše volim na Dogs Trust radionicama (za sve koji odaberu ovu temu)

Učim uz Dogs Trust/
Radove sa, po mogućnosti, odštampanim tekstom do 7.10. 2020 godine šaljite putem maila na marketing@dogstrust.ba sa predmetom: „TAKMIČENJE ZA DJECU“ ili na adresu:
Fondacija Dogs Trust u BiH
Odjel za edukaciju djece
Gorica 61
71000 Sarajevo
Dobitnici deset pobjedničkih radova će kao nagradu dobiti po Tablet, a svi ostali učesnici će dobiti koristan Dogs Trust poklon paket.
Kako bismo osigurali objektivnost i nepristrasnost, odabir najboljih radova vršiće se glasanjem naših prijatelja iz BFF programa. BFF prijatelji će uz radove dobiti samo prvo ime i grad učesnika.
Pobjednički radovi će biti objavljeni na našim kanalima: web, Facebook i Instagram stranicama, a najbolje dijelove svih radova će se koristiti u svrhu promocije važnosti edukacije školske djece o temama koje Dogs Trust obrađuje.
Molimo Vas da nam uz rad pošaljete svoje puno ime i prezime, adresu i broj telefona kako bismo vas kontaktirali i poslali vam nagrade ili poklon paket.
Napomena: Dogs Trust nikada ne dijeli privatne podatke niti ih koristi u bilo koju drugu svrhu osim komunikacije sa svojim publikama.
(dogstrust.ba)