Domaći brand BUNCARE razvio masku koja efikasno štiti od smoga i virusa

Domaći brand BUNCARE predstavio je nove višekratne zaštitne maske koje donose inovacije te štite od hladnoće i smoga, ali i ograničavaju ulazak virusa i bakterija.
Domaći brand BUNCARE razvio masku koja efikasno štiti od smoga i virusa -  Klix.ba
BUNCARE maske su platnene, savršeno pristaju uz svaki oblik lica i ne stvaraju poteškoće prilikom disanja.
“Zima je godišnje doba koje za sobom nosi mnoge izazove po naše zdravlje. Pored hladnoća i smoga, tu su i virusi. Svjesni da je sa pandemijom COVID-19 nošenje maske postalo svakodnevnica, proizveli smo maske koje u ugodne a istovremno nude visok nivo zaštite”, ističu iz BUNCARE-a te dodaju: “Prilikom izrade maski vodili smo brigu i o našim mališanima, te smo uspjeli proizvesti masku koja će pružati istu količinu zaštite odraslima i djeci. Maska je napravljena u tri veličine, a materijali su certificirani od strane Francuskog instituta IFTH (Institut Français du Textile et de l’Habillement) i ocijenjeni najvišom ocjenom za propusnost zraka i efikasnost filtracije”.
Ono što je dodatno zanimljivo jeste da su BUNCARE platnene višekratne maske dostupne u više boja, te će biti zadovoljeni ukusi muške i ženske populacije, a zbog kvalitete materijala maska je pogodna i za printanje, te je možete brendirati po vlastitoj želji.
BUNCARE višekratne zaštitne maske dostupne su na iNovine kioscima, Bingo i Amko marketima, te Gazprom pumpama. Uskoro ćete ih moći pronaći na policama dm drogerie markt, kao i svim bolje opremljenim marketima.
(klix.ba)