Engleski jezik u Engleskoj za učenike iz BiH uzrasta 13 do 17 godina

“Cambridge2022”  – prestižna destinacija za učenje engleskog jezika

10 godina iskustva s grupnim odlascima iz BiH u U.K.! Škola stranih jezika “Libar“, službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 13 do19 godina.

Prijave do 13.05.2022.

Planirani termin putovanja 07.08.2022.

Cijeli program je organiziran uz pratnju profesora/ice agencije Libar na bazi punog pansiona u Studio Cambridge kampovima. Prijave traju do 15. maja 2022., a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar.
Smještaj unutar kampa, u sigurnim i udobnim zgradama. Zgrade su dobro čuvane od strane djelatnika Studia Cambridge-a, te postoji 24h-nadzor.

Osoblje Studio Cambridge-a stanuje također u kampu. Omjer osoblja i učenika je 1:10 – te su stalno na raspolaganju učenicima i uvijek su pri ruci. Hrana – širok izbor hladne i tople hrane, kao i vegetarijanske hrane. Kod odlaska na ekskurzije, učenici sa sobom nose paketić s hranom (lunch paket).

Covid19 – bez ograničenja za učenike!  Broj mjesta je ograničen zbog smanjenja kapaciteta uslijed Covid19 preporuka.
Sve informacije i Aplikacija za ljetnu škole engleskog jezika “Cambridge 2022”, na web stranici agencije Libar.

Za prijavu, potrebno je popuniti aplikaciju s web stranice agencije Libar, te istu dostaviti na cambridge@libar.info

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, pored objavljenih na web stranici Libar budite slobodni kontaktirati agenciju.

Agencija Libar – službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH

akta.ba

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi