Exploring Liberty konferencija – Tuzla

Srdačno pozivamo članove Vaše organizacije iz Tuzle i okoline da nam se pridruže 20. oktobra 2023. godine na IPI Akademiji u Tuzli!

“Exploring Liberty” je konferencija koju organizira “Students for Liberty” s ciljem da mlade ljude upozna sa temom liberalizma u ekonomiji, umjetnosti, filozofiji i društvu u cjelini! Naši izvanredni govornici uključuju Admira Čavalića, zastupnika u Predstavničkom domu parlamenta FBiH; Stefana Adama, profesora na Filološkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci; Damira Bećirovića, direktora IPI Akademije; i Lautara Sozu, nacionalnog koordinatora SFL-a u Mađarskoj.

Students for Liberty je najveća, svjetska, studentska, liberalna organizacija čija je misija da edukuje, razvija i osnažuje buduće lidere! Naša mreža lidera prostire se na svim naseljenim kontinentima a naše konferencije održavaju se u nekim od najvećih gradova svijeta uključujući Lisabon, Prag, Majami, Recife i tako dalje. Ono za šta se SFL zalaže jeste sloboda za sve članove društva!

Prijave možete izvršiti na sledećem linku! Nadamo se da se vidimo!

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“